maandag 15 november 2010

De Ponime...

Ponime. Dat klinkt als een nieuw soort Tamagotchi. Maar neen, niets van dat al; het is de afkorting die onze secretaris Christine heeft bedacht voor potentiële nieuwe mensen. En met deze mensen hadden we afgelopen zaterdag een kennismakingsbijeenkomst.

Een heel divers clubje was aanwezig, jong en oud en veel zelfstandigen. Sommigen kunnen zichzelf financieel goed onderhouden en zullen in staat zijn te kopen, maar er is toch ook een groot deel dat niet voor koop gaat. En dat zal toch een aantal extra obstakels met zich mee gaan brengen. We zullen dan ook echt met huurwoningen aan de slag moeten.

Vooralsnog had ik toch stiekem de hoop dat iedereen die nu in de groep zit over drie jaar toch wel een hypotheek kan krijgen. Die hoop is weg; dat gaat niet. Ondertussen hebben we al een paar pogingen ondernomen om mensen van woningbouwcorporaties te pakken te krijgen, maar die blijken massaal ziek, op vakantie of er niet meer te werken. Back to the drawingboard. Hopelijk krijgen we snel een voet aan de grond, anders kan het wel eens heel gauw afgelopen zijn met CPO Transvormers.

Nou, bij dezen wil ik dan ook nog graag even een advertentie plaatsten:

GEZOCHT: Suikeroom/ -tante om in sociaal, creatief en duurzaam woon-/werkproject te investeren. Een interessante en verantwoorde investering met minimale winstmarge EN eeuwige roem (de straat wordt naar jou vernoemd, of het gebouw, of je krijgt een plaquette, of een eerste steen o.i.d.). Wie wil dat nou niet? Nu niet allemaal tegelijk, maar mail gewoon even naar roos@transvormers.nl voor meer informatie over deze fabuleuze werelddeal!

2 opmerkingen:

  1. Niet te pessimistisch! Ik vond het een inspirerend meeting... inderdaad, er zijn veel obstacles. Maar obstacles zijn er om te overwinnen! Keep on keeping on! Sparky (die min of meer de rest van het jaar het land uit is, maar vanaf januari zich heel hard gaat inzetten!)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, right you are! Volgend jaar is het jaar van de transvormers in de chinese astrologie, wist je dat? :-)

    BeantwoordenVerwijderen