dinsdag 28 september 2010

Zooooow hee! Op naar de Veemarkt zaterdag!

We hebben echt met een sneltreinvaart gehandeld de afgelopen tijd! Je weet wel hoe dat gaat: je hebt 40 dingen tegelijk lopen en het ene kan nog niet afgerond worden, omdat de ander nog loopt. En dat allemaal 's avonds en in de vrije uurtjes, soms zelfs de pauzes op het werk. Maar gelukkig begint het nu wel echt vorm te krijgen en stiekem word ik steeds enthousiaster! We hebben ondertussen weer contact gehad met de gemeente, met Urbannerdam natuurlijk en met de vereniging die zich bezighoudt met de bouw (CPO en PO) op de Veemarkthallen: CPO Veemarkt.

Met behulp van Urbannerdam hebben we een enquête gemaakt voor de leden die we nu hebben om onze specifieke wensen, behoeften en financiën in kaart te brengen en zo ons basisdocument te verfijnen. Hierna kunnen we deze enquête ook inzetten voor aspirantleden om te kijken of ze bij onze groep passen.

Aankomende zaterdag is er een BouwMeeMarkt in de Veemarkthallen (bovenzaal veemarkt, Sartreweg 1-3) van 13.00 tot 16.00 uur waar iedereen een kijkje kan komen nemen naar alle bedrijvigheid rondom de ontwikkelingen op het terrein. Wees welkom allemaal!

We zullen als CPO Transvormers ook een eigen stand hebben. Hier zullen we onze groep presenteren en kan je je gegevens achterlaten als je geïnteresseerd bent in ons project. Dus kom vooral langs en vraag ons het hemd van het lijf! :-)

Hopelijk tot zaterdag!
Roos

Mocht je niet kunnen zaterdag, maar wil je wel meer weten over ons project, stuur me een mailtje

***********************************************************************************************************************

Missie Transvormers
Onze missie is het ontwikkelen van een duurzaam en sociaal woon/werkproject, waarbij wij een broedplaats voor verschillende creatieve initiatieven willen zijn. Denk hierbij aan duurzame geluidsdichte oefenruimtes voor muzikanten, ateliers en werkplekken voor schilders/schrijvers/zeefdruk/beeldhouwers etc. En een gezamenlijke ruimte, waarin expo's, filmavonden en wat al niet meer plaatsvinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten